eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal uitvaartverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal uitvaartverzekeringen na uw selectie

Kosten Van Een Uitvaart Sterk Gestegen

Hoe sterk uitvaartkosten in de afgelopen jaren zijn gestegen – en wat u eraan kunt doen om uzelf en uw nabestaanden te beschermen tegen deze hoge eindafrekening.

grafiek-uitvaartkosten
Bron: Dela

Een uitvaart brengt hoge kosten met zich mee. Deze rekening wordt doorgeschoven naar uw nabestaanden wanneer u overlijdt.

De kosten van een gemiddelde uitvaart zijn in tien jaar tijd heel erg gestegen. Als deze forse stijging in de toekomst doorzet, lopen de kosten binnen 20 jaar al gauw op. Een uitvaartverzekering kan u daartegen beschermen. Veel gezinnen komen nu in aanmerking om zich hiertegen te behoeden. Vooral mensen die geboren zijn tussen 1959 en 1999 komen in aanmerking voor zeer gunstige tarieven. Naarmate u ouder wordt zullen de premies stijgen. Wacht daarom niet te lang en verzeker u nog tegen de tarieven van vandaag.

Duizenden Nederlanders hebben zichzelf en hun families al laten verzekeren om zich zo in te dekken voor de toekomst.

Een uitvaartverzekering biedt financiële zekerheid aan u en uw nabestaanden in het geval van overlijden. Dat geeft een gerust gevoel. U bent zo u verzekerd van een mooie uitvaart en uw nabestaanden worden op deze manier niet belast met financiële zorgen.

Ontdek of u in aanmerking komt en bekijk de verschillende aanbieders

 

 


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450