eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal uitvaartverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal uitvaartverzekeringen na uw selectie

Wij geven je 8 bespaartips voor je uitvaart.

  1. Cremeren is goedkoper dan begraven. Een begrafenis is vooral duurder op de lange termijn, door de grafkosten die over een langere periode betaald dienen te worden. Ook de grafsteen is vaak een hoge kostenpost. Bij een crematie heeft u meer alternatieven. U kunt de as bijvoorbeeld uit laten strooien, mee naar huis nemen of laten verwerken in een sieraad.
  2. Kies voor een gezamenlijk graf. U bespaart op deze manier veel grafkosten. U kunt hierbij denken aan een familiegraf, waarbij echtgenoten, vrienden of familieleden samen een graf delen.
  3. Laat de uitvaart doordeweeks plaatsvinden in plaats van in het weekend. Dit scheelt aanzienlijk in personeelskosten in verband met toeslagen die vaak gelden voor het weekend.
  4. Kies voor eigen vervoer in plaats van volgauto’s. Er is vast iemand die zich op wil werpen als chauffeur bij een dergelijke gebeurtenis.
  5. Draag zelf met een aantal nabestaanden de kist in plaats van het inhuren van dragers. Ook hier kunt u aanzienlijk op besparen. Als u kiest voor een baar met wielen, zou dit fysiek voor veel nabestaanden geen probleem moeten zijn.
  6. In plaats van de gebruikelijke koffie en cake in het rouwcentrum, kunt u er ook voor kiezen de mensen bij u thuis uit te nodigen voor een kopje koffie.
  7. Rouwstukken zijn in veel gevallen een duur onderdeel van de uitvaart. U kunt de genodigden ook vragen losse bloemen mee te nemen, die op de kist of het graf gelegd kunnen worden.
  8. Rouwkaarten en bedankkaartjes zijn over het algemeen een dure aangelegenheid als je het laat regelen door de uitvaartondernemer. Waarom zou u deze niet zelf ontwerpen op de computer. Dit is vaak nog persoonlijker ook.

Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450