eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal uitvaartverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal uitvaartverzekeringen na uw selectie

Als u een nieuwe uitvaartverzekering afsluit hebt u een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze periode mag u de verzekering kosteloos beëindigen zonder dat u hiervoor een reden moet opgeven.

Wilt u uw uitvaartverzekering opzeggen na een looptijd van enige jaren, bij voorbeeld om over te stappen naar een aanbieder die een voordeliger pakket biedt, dan heeft u waarschijnlijk recht op een eenmalige uitkering van opgebouwde premie.

Het is echter verstandig om uzelf eerst goed te laten informeren over de gevolgen van uw opzegging. Uw hebt immers een polis met een bepaalde waarde opgebouwd door het betalen van premies. Bij het afkopen van uw polis wordt doorgaans maar een heel klein deel aan u uitgekeerd. Bij het afsluiten van de verzekering is men er namelijk vanuit gegaan dat u tot een vastgestelde leeftijd premie zou betalen. Laat uw verzekeraar dus altijd voorrekenen wat zij u uitkeren bij beëindiging van de verzekering en bepaal zelf of dit opweegt tegen de premie die u door de jaren heen heeft betaald en het wegvallen van het verzekerde bedrag.

Dit neemt niet weg dat u bij een andere verzekeraar mogelijk voordeliger uit bent voor een vergelijkbare dekking. Op onze website laten we de prijzen van verschillende aanbieders zien op basis van ijkgegevens. Dit geeft een beeld van hoe de prijzen van bepaalde verzekeringspakketten zich tot elkaar verhouden. Wij raden u aan om na het bekijken van deze gegevens altijd een offerte aan te vragen op basis van uw persoonlijke gegevens en voorkeuren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw uitvaartverzekering wilt opzeggen om over te stappen naar een andere verzekering of verzekeraar.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450