eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal uitvaartverzekeringen die wij voor u vergelijken

Aantal uitvaartverzekeringen na uw selectie

Rectificatie

Op maandag 13 oktober werd in de uitzending van Tros Radar vermeld, dat wij op de website vergelijk-inboedelverzekeringen.nl een verkeerde premie vermelden voor FBTO.

Uiteraard klopte dit niet en werd de fout ook al snel door de redactie van Tros Radar achterhaald en volgde rectificatie.

Hierbij de correctietekst, welke ze op hun website hebben geplaatst.

Correctie (16 oktober 2014):
In de uitzending lieten we zien dat bij vergelijk-inboedelverzekeringen een premie wordt getoond gebaseerd op een voorbeeldsituatie. De premie voor dezelfde verzekering op de site van FBTO komt in onze uitzending een aantal euro hoger uit als je de premie opvroeg uitgaande van de voorbeeldsituatie. Dit is niet correct.

Ten tijde van de opnames stond de optie ‘Glasverzekering’ al automatisch aangevinkt als je de premie berekende, daardoor kwam de premie ruim 3 euro hoger uit. Als deze optie niet aanstaat is de prijs gelijk aan de prijs die getoond wordt op vergelijk-inboedelverzekeringen.nl.

In onze beleving is Tros Radar een kwaliteitsprogramma. Er is in deze helaas geen wederhoor toegepast, waar wij dit wel hadden verwacht. Als Tros Radar ons op voorhand op de hoogte had gesteld van hetgeen zij uit zouden zenden, hadden wij hen voor de uitzending al op de foutief aangevinkte glasverzekering kunnen wijzen.

Uiteraard betreuren wij het zeer, dat bijna 1,5 miljoen kijkers de onterechte aantijging wel hebben gezien. Mocht u hierover toch nog vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Zie voor meer informatie:

http://www.radartv.nl/uitzending/vorige-uitzending/aflevering/13-10-2014/online-verzekeringen-vergelijken/


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450